Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Üniversitemiz birimlerinden değerli hocalarımız (Turizm Fakültesi Dekanı sayın Prof.Dr. İsa SAĞBAŞ, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı sayın Prof.Dr. Hüseyin KOÇAK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı sayın Prof.Dr. Selçuk AKÇAY, Dinar Uygulamalı Bilimler YO Müdürü sayın Prof.Dr. İsmail ZORLUER, Müd.Yrd. Öğr.Gör.Dr. Serkan GÖKSU, Dinar MYO Müdürü Doç.Dr. Ender BAYKUT, Dazkırı MYO Müdürü sayın Prof.Dr. Vural ÖZDEMİR, YO Sekreteri Ahmet Orhan ÜSTÜN, Yabani Hayvan Hastalıkları ve Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı sayın Prof.Dr. Emine Hesna KANDIR, İİBF Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı sayın Prof.Dr. Ethem Kadri PEKTAŞ, Fizikokimya Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Sedat YURDAKAL) Başmakçı İlçesi mülki idari amirleri( İlçe Kaymakamı sayın Ali Ekber ATEŞ, İlçe Belediye Başkanı sayın Ayhan GÖNÜLLÜ, İlçe Emniyet Amiri sayın Muhammet Said BOLAT) ve Başmakçı Meslek Yüksekokulumuzun kıymetli öğrencilerinin katılımlarıyla 31 Mayıs 2022 tarihinde ‘Acıgöl Doğa Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirilmiştir.

08 Haziran 2022, Çarşamba 277 kez görüntülendi