2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda “Devam koşulunu yerine getirip tek dersten başarısızlığı nedeniyle mezun olamayan son sınıf öğrencilerine bir defaya mahsus olmak üzere” tek ders sınavı açılacaktır.

Tek ders sınavına başvuru yapmak isteyen son sınıf öğrencileri, 16.02.2021 Salı günü saat 16:00’a kadar dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir. Öğrenciler dilekçelerini basmakcimyo@aku.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler ya da Öğrenci İşleri Birimine elden teslim edebilirler.

Tek ders sınavına başvuru Dilekçe Örneğini Başmakçı MYO web sayfasından temin edebilirsiniz.

Tek ders sınavları yüz yüze yapılmayacak olup; ödev, proje vb. şekilde yapılacaktır. Sınavlar, dersin öğretim elemanına mail yoluyla gönderilecektir.

12 Şubat 2021, Cuma 210 kez görüntülendi