İngilizce ve Bilgi Teknolojileri ile ilgili derslerin muafiyet sınavları Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden 17 Ekim 2020 Cumartesi günü yapılacaktır.

İngilizce dersinin muafiyet sınavı 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 09.30’da, Bilgi Teknolojileri ile ilgili derslerin muafiyet sınavı ise aynı gün saat 11.00’de aktif olacaktır.

Sınav tüm birinci sınıf öğrencilerine otomatik olarak tanımlanacağı için öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. Sınava isteyen öğrenciler katılabilir.
Katılma zorunluluğu yoktur. Sınav değerlendirmesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Enformatik Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacak ve akademik birimlere iletilecektir.

Sınava giriş için sınav günü ues.aku.edu.tr adresinden Muafiyet Sınavları Dersine girilmesi gerekmektedir.

12 Ekim 2020, Pazartesi 230 kez görüntülendi